Andrej Čuš izvoljen za podpredsednika DEMYC

Andrej Čuš izvoljen za podpredsednika DEMYC

Andrej Čuš izvoljen za podpredsednika DEMYC

Predsednik SDM Andrej Čuš je bil v soboto, 17. januarja 2015, na 25. Kongresu DEMYC, ki je potekal v Izraelu, izvoljen za podpredsednika. SDM je članica DEMYC že od leta 2008 in je ponovno dobila mesto v vodstvu te mednarodne organizacije, kar je velik uspeh, hkrati pa motivacija za nadaljnje uspešno delo tudi na mednarodnem nivoju.

V Izraelu je od 15. do 17. januarja 2015 potekal 25. Kongres DEMYC (Democrat Youth Community of Europe), ki sta se ga udeležila Andrej Čuš, predsednik SDM in poslanec DZ RS ter Žan Mahnič, podpredsednik SDM in poslanec DZ RS.

Predsednik SDM Andrej Čuš je bil izvoljen za podpredsednika DEMYC, kar je velik uspeh za Slovensko demokratsko mladino, ki je sicer že leta 2008 postala polnopravna članica v najstarejši evropski zvezi desno-sredinskih političnih podmladkov (DEMYC). Novi predsednik DEMYC je postal Javier Hurtado Mira, kateremu želimo uspešno delo.

Andrej Čuš je ob izvolitvi dejal: »Izvolitve na mesto podpredsednika DEMYC sem zelo vesel in je zagotovo nagrada za preteklo delo. DEMYC ima bogato 50-letno tradicijo in verjamem, da je pred nami še ogromno novih izzivov, katerih se vsi veselimo.«

Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone