Dobrodelna akcija mestnega odbora SDM Nova Gorica

Dobrodelna akcija mestnega odbora SDM Nova Gorica

Dobrodelna akcija mestnega odbora SDM Nova Gorica

Člani mestnega odbora Slovenske demokratske mladine Nova Gorica so v preteklih dneh in tednih v okviru dobredelne akcije, zbrali večjo količino rabljenih, a lepih in uporabnih oblačil, namenjenih pomoči potrebnim otrokom in mladostnikom, ki prihajajo iz socialno šibkejših okolij. 

V petek, 15. februarja, je del vodstva MO SDM Nova Gorica obiskal Humanitarno društvo KID, ter jim predal otroška oblačila, ki so jih člani SDM iz Nove Gorice in okolice, zbrali tekom njihove dobrodelne akcije.

Humanitarno društvo KID na goriškem že vrsto let z pomočjo donacij zbira dobrine, kot so otroške igrače, oblačila, šolske potrebščine, otroška oprema in hrana. Te potem razdelijo tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. Poleg tega pa sodelujejo na raznovrstnih dobrodelnih prireditvah.

Mestni odbor SDM Nova Gorica je zato za predajo zbranih oblačil izbrali prav društvo KID, kot pa je poudarila predsednica MO SDM Nova Gorica, Doroteja Hervatin, jih bodo s podobnimi akcijami katere že načrtujejo, z veseljem razveselili tudi v prihodnje.

 

Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone