Posvet celotnega članstva SDM in seja Sveta SDM
Nalaganje dogodkov
  • Ta dogodek je že minil.
  • ZAČETEKokt 15th - 10:00dop

  • KRAJ

Posvet celotnega članstva SDM in seja Sveta SDM

Cenjeni člani, drage članice Slovenske demokratske mladine.

V soboto, 15. oktobra 2016, v Zrečah pripravljamo posvet celotnega članstva SDM, na katerega ste prav vsi prijazno vabljeni.

Čas je, da se skupaj ozremo nazaj po naši prehojeni poti, pogledamo, kaj smo delali dobro in kaj slabo, kje so tiste priložnosti, ki jih lahko s svojimi aktivnostmi izkoristimo za našo rast in prepoznavnost.

Smo mladi, imamo veliko idej, znanja, potencialov … Vse, kar moramo storiti, je to, da združimo moči, izmenjamo vse, kar imamo in povežemo v celoto. V Slovenski demokratski mladini ima vsak možnost predstaviti svoj pogled, svoje predloge in ideje ter razpravljati o predlogih drugih. Skupaj pa moramo narediti zaključke najboljših idej in rešitev in začrtati načrt našega delovanja za prihodnje. Pokažimo, da nam je mar za lastno prihodnost in za našo domovino!

Vabljeni v soboto, 15. oktobra 2016, ob 10. uri v Gostišče Smogavc v Gorenje pri Zrečah, kjer bomo opravili celodnevni posvet. 

Prosimo vas, da svojo udeležbo zaradi priprave prostora in kosila potrdite do vključno petka, 14. oktobra 2016, do 12. ure na elektronski naslov tajnistvo@sdm.si.

Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone

Podrobnosti

Datum:
oktober 15, 2016
Čas:
10:00 - 17:00
Oznake dogodka:
, , , , , ,