Novice

Volilna konferenca OO SDM Brežice

27. april 2010 torek

V petek, 23. aprila 2010, je v prostorih brežiškega SDS potekala konferenca občinskega odbora SDM Brežice. Najpomembnejša točka dnevnega reda so bile volitve novega vodstva.

Konference se je poleg članov in članic SDM Brežice udeležil predsednik občinskega odbora SDS Brežice mag. Andrej Vizjak in naslednji člani IO SDS Brežice: podžupanja Občine Brežice Patricia Čular, Tatjana Močan, Srečko Štangelj, Marko Hercigonja in Roman Zakšek.

Konferenco je s pozdravnim govorom začela podžupanja Občine Brežice Patricia Čular, ki je vse prisotne člane SDM lepo pozdravila in jim zaželela pri delu čim več uspehov.Mlade člane brežiškega SDM je pozdravil tudi vodja svetniške skupine SDS v občinskem svetu Občine Brežice Marko Hercigonja, ki je v svojem nagovoru predstavil tudi uspehe, ki jih je dosegal brežiški podmladek pred leti. Poudaril je, da morajo biti srečanja članov podmladka predvsem namenjena zabavi in druženju.Predsednik OO SDS Brežice mag. Andrej Vizjak je prisotnim članom OO SDM Brežice predstavil OO SDS Brežice. V svojem pozdravnem govoru je poudaril, da ima podmladek na voljo vso potrebno infrastrukturo in podporo župana in ostalih starejših članov SDS. Mladim je zaželel čim več idej pri izvedbi projektov – podmladek mora biti ustvarjalec, ne le udeleženec v projektih. Po njegovem mnenju mora biti primarni cilj novega vodstva vzpostavitev ekipe, ki bo zmožna kreirati občinsko mladinsko politiko. Prav tako je podmladku ponudil vso svojo podporo.V izvršilni odbor so bili SOGLASNO izvoljeni Mario Valek Ogorelc, Katarina Šoško in Dubravka Dugandžič, za predsednika OO SDM Brežice pa je bil izvoljen Robert Zorko. Novoizvoljeni predsednik se je zavzel, da bo skupaj z ostalimi člani IO SDM v kratkem pripravil celovit program dela za leto 2010. Kot največji cilj pa so si zadali, da do konca leta občutno povečajo število aktivnega članstva.Prisotni so se strinjali, da z zagnanostjo, delavnostjo in svežimi, novimi idejami uspeh ne bo izostal. 

OO SDM Brežice


nazaj   

TV SDS 


 
Napovednik dogodkov 
januar 2015
pon tor sre čet pet sob ned
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
Se strinjate z nepremičninskim davkom?
Da
Ne
Ne vem

arhiv

Nova pot 
Nova pot IIIDecember 2009

Arhiv