Prihod nove televizije, prihod resnice!

Prihod nove televizije, prihod resnice!

Prihod nove televizije, prihod resnice!

Že od nekdaj sem, za razliko od večine vrstnikov, redno gledal poročila. Z družino smo ob spremljanju novic različnih medijev komentirali dogodke. Vedno bolj sem spoznaval, da večina medijev ali celo vsi, resnico delno prikrojijo. Na začetku sem mislil, da tako že mora biti. Sčasoma, ko me je začelo zanimati gospodarstvo in politika, sem spoznal da temu ni tako. Delna resnica morda ustreza majhni skupini ljudi, do državljanov pa je to nespoštovanje, žaljivo manipuliranje najslabše vrste.
Žal se televizijski mediji, ki so na voljo v naši Sloveniji, med seboj razen po znaku v zgornjima kotoma ne razlikujejo prav veliko. Poročajo, kar se jim ukaže.
Prepričan sem, da Slovenija potrebuje nov medij, ki bo za razliko od drugih, nepristransko poročal o dogodkih, ki vplivajo na življenja Slovenk in Slovencev. Državljani želijo resnico, kakršna koli že ta je. Do nje imajo pravico!
Dejstvo, da je spletna stran Nova24Tv.si med najbolj obiskanimi v Sloveniji, je še en pokazatelj več, da imamo Slovenci dovolj prikrivanja, dovolj laži.
Ravno zato sem neučakan in vesel, da s 1. marcem prihaja medij, ki gledalcem ne bo metal peska v oči in prirejal resnic od dejanskih. Čestitke vsem, ki so žrtvovali del sebe in pripomogli k rojstvu nove Tv. Čestitke vsem, ki jim je mar. Za Slovenke, za Slovence, za Slovenijo, za resnico!

Rok Klajnšek

Kolumne izražajo stališča avtorjev in ne nujno tudi stališče Slovenske demokratske mladine ali uredništva portala sdm.si

Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone