SDM na delovnem obisku pri kolegih iz Fidelitasa

SDM na delovnem obisku pri kolegih iz Fidelitasa

SDM na delovnem obisku pri kolegih iz Fidelitasa

V Slovenski demokratski mladini smo veseli, da smo prepoznani kot kredibilen partner v mednarodnem okolju, ter da imamo močne in redne stike s sestrskimi organizacijami iz celotne Evrope, še posebej s tistimi, ki prihajajo iz naše neposredne bližine. Odlične odnose gojimo predvsem z madžarskimi kolegi, kateri nam predstavljajo odlične sogovorniki, ko gre za izmenjavo dobrih praks in medsebojno učenje na področjih delovanja naših organizacij.
Člani vodstva SDM so se tako pred kratkim odzvali na povabilo sestrske organizacije Fidelitas, podmladka madžarske vladajoče stranke Fidesz, premierja Viktorja Orbana.
V soboto, 3. februarja 2018, so člani Izvršilnega odbora SDM na čelu s predsednikom Žanom Mahničem, ter v spremstvu še nekaterih zainteresiranih članov v Budimpešti obiskali naše kolege iz sestrskega podmladka Fidelitas. Tam so jim pripravili celodnevna predavanja o njihovih pripravah na državnozborsko kampanjo, ki bo potekala aprila, o vlogi podmladkov v modernem političnem procesu, in uporabi digitalnih orodij v političnem življenju. Pridružila se nam je tudi pomočnica državnega sekretarja, odgovorna za mladino in enake priložnosti, ki nam je predstavila trenutno madžarsko mladinsko, družinsko in demografsko politiko.
Po napornem dnevu so večer preživeli z našimi madžarskimi prijatelji, katere smo na koncu povabili, da nas v najkrajšem roku tudi sami obiščejo v Sloveniji.27545009_1806813142662705_9203208221293513316_n
Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone