Slovenska demokratska mladina se pripravlja na programski kongres

Slovenska demokratska mladina se pripravlja na programski kongres

Slovenska demokratska mladina se pripravlja na programski kongres

Slovenska demokratska mladina se pripravlja na sobotni programski kongres, kjer bodo delegati največjega političnega podmladka na slovenskem potrjevali prenovljen in dopolnjen program, ki bo slovenski mladini predstavljal še boljši temelj in hkrati oporo za razvoj vseh njenih potencialov.

Osrednja tema tokratnega programskega kongresa bo, “Informacijska varnost in svet kriptovalut”. S tem bo program Slovenske demokratske mladine še bolj odločno posegel na področje brez katerega si v teh časih , razvoja informacijskih tehnologij, ne moremo predstavljati vsakodnevnega življenja. Udeleženci kongresa se bodo ob številnih gostih, strokovnjakih za omenjena področja, dotaknili vseh priložnosti, ki jih omenjene tehnologije prinašajo, pa tudi določenih pasti in pomanjkljivosti, ki prežijo na nas.

V Slovenski demokratski mladini smo prepričani, da je čas, da naša družba stopi na pot visoko tehnoloških družb 21. stoletja, da stopi na pot 4. industrijske revolucije, in zato je omenjena naslovna tema kongresa več kot primeren prvi korak Slovenske demokratske mladine, da doda svoj delež k temu.

Programski kongres se bo odvil v Brežicah, v soboto 21. aprila s pričetkom ob 17. uri. Ob tej priložnosti tudi vabimo vse člane, simpatizerje in prijatelje Slovenske demokratske mladine, da se nam pridružijo na tem zanimivem dogodku, ter se srečajo s kolegi iz vseh koncev Slovenije, ki so že napovedali svojo udeležbo na kongresu.

Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone