Ustanovljen odbor SDM v Dravogradu

Ustanovljen odbor SDM v Dravogradu

Ustanovljen odbor SDM v Dravogradu

V petek, 17. 2. 2017 je v Dravogradu potekala volilna in predkongresna konferenca SDM Dravograd. Podporo mladim je na dobro obiskanem dogodku podal najprej predsednik OO SDS Dravograd Marko Gomboc, in sicer je izrazil veselje, da so se mladi odločili, da se aktivno vključijo v lokalno in državno politiko. Politika je namreč del vsak dana in mladi morajo pokazati interes in zanimanje za dogodke, ki se dotikajo tudi njih.

Državni svetnik in župan občine Vuzenica, Franjo Golob, ki se je odzval povabilu OO SDS Dravograd na ustanovitev podmladka SDS Dravograd, prav tako pozdravi mlade in jim zaželi uspešno delo. Zaželi jim tudi vse dobro pri njihovih odločitvah. »Mladi ste prihodnost in prav je, da se vam omogoči, da jo soustvarjate.«

Novo izvoljena predsednica SDM Dravograd Erika Cvetko je poudarila, da bi morali v lokalni skupnosti prepoznati želje in posebnosti mlajše populacije in nato izvesti ukrepe, s katerimi bi občina Dravograd postala prijazna tudi mlajši populaciji. Žalostno je, da mladi odhajajo iz Dravograda, saj tu ne vidijo svoje prihodnosti. Zato je nujno, da se mladi bolj vključijo v lokalno politiko in s tem poskušajo vplivati na odgovorne, da prisluhnejo potrebam mladih v Dravogradu.

SDM Dravograd

Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone