V SDM se zavedamo dejstva, da se moramo boriti proti kratenju otrokovih pravic

V SDM se zavedamo dejstva, da se moramo boriti proti kratenju otrokovih pravic

V SDM se zavedamo dejstva, da se moramo boriti proti kratenju otrokovih pravic

Pogumno vstopamo v mesec december. Mesec, ki običajno mine v polnem pričakovanju praznikov. Praznikov, ki jih preživimo v krogu svojih najdražjih. A letošnji december bo na žalost nekoliko drugačen, saj ga bo zaznamovala tudi skrb za ohranitev tradicionalne oblike družine.
Slovenija in seveda z njo tudi vsi njeni državljani smo se znašli pred veliko preizkušnjo, ki bo pokazala koliko vrednot se še nahaja v naši družbi. Rezultati družinskega referenduma, ki bo potekal v nedeljo, 20. 12. 2015, bodo torej pokazali jasno sliko naše kulture in nam zarisali pot nadaljnjega razvoja ali propada naše države.
Mladi Slovenske demokratske stranke se zavedamo pritiska, ki sloni na naših ramenih. Zavedamo se dejstva, da se moramo boriti proti kratenju otrokovih pravic. Ko pomislimo na družino, se v naše misli prikradeta besedi zavetje in opora. Zavetje, ki ga običajno nudi oče in opora, ki jo ponudi mati. Vsak od njiju igra izjemno pomembno vlogo.
Spomladi, ko v nasadih opazujemo sveže posajeno drevje lahko opazimo, da vrtnarji ob sadiko postavijo oporo, ki nežno usmerja rast mlade rastline. Ravno tako je tudi v tradicionalni družini, kjer starša z dobronamernimi nasveti usmerjata našo pot rasti navzgor.
Kdo smo torej mi, da si jemljemo to pravico, da bi odločali o usodi nedolžnih otrok? V zadnjih dneh velikokrat slišimo, da z glasovanjem PROTI jemljemo istospolnim partnerjem temeljne pravice. Kaj pa pravice otrok? Ali sploh kdo še pomisli na pravice otrok?
V Slovenski demokratski mladini se bomo torej borili PROTI posvojitvi otrok v istospolne skupnosti, PROTI odrekanju pravice otrokom do očeta in matere, PROTI ukinjanju zakonske zveze kot zveze moža in žene ter PROTI predlogu, naj si otroci sami izbirajo spol.
Pokažite tudi Vi, da Vam ni vseeno za otroke, za našo družbo in naše moralne vrednote ter se v nedeljo 20. decembra udeležite referenduma.
Glasujte PROTI razvrednotenju družine!

druzinski_zakonik_web

Deli z ostalimi na priljubljenem družbenem omrežju
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone